Футболна "тигрица" се готви за "Мис Силикон" 13.07 | 10:22

Дарина Калчева залага на 1020 кубика

От Мартина Панайотова

Най-оборотната бръмчалка в родния футбол ще се бори за ново прозвище. След като премина през креватите на халфа Коста Янев, на бившия вратар на ЦСКА Иван Караджов и вратаря на "Славия” Стефано Кунчев, напористата Дарина Калчева се закани да щурмува и конкурса "Мис Силикон” със своите 1020 кубика импланти, съобщи в. Монитор.

Конкурсът, който се провежда за четвърти пореден път, тази година е с лайтмотив "Градината на рая". Участничките пък ще застанат зад кауза с мотото "Не на фалшивия силикон!".

За пръв път в състезанието в Слънчев бряг ще се включат не само българки, а и чужденки – силиконови прелести ще демонстрират момичета от Колумбия, Венецуела и Русия.

Сред нашенските участнички е и Ивелина Прунова от Несебър, която е известна в курорта с прякора Барби. 26-годишната "кукла" вече се опита да привлече вниманието с участието си в риалитито "Милионер търси съпруга" на TV7.

Ивелина бе и лице на протеста в Несебър от 2010 г., когато жителите на Стария град негодуваха срещу ДНСК, когато събориха незаконните пристройки към къщите им.

На финала ще присъстват и трите досегашни победителки в надпреварата Йоана Христова – Мис Силикон 2009, Гергана Райчевска – Мис Силикон 2010, и Лили Иванова – Мис Силикон 2011, посочват организаторите.



Водещи

Най-четени