След дъжд – качулка! Поставят 5 "легнали полицаи" в Крушевец 17.09 | 14:20

Това реши комисията след огледа на трагичното за 1-годишното бебе място

От Теодора Кокаланова

На пет места в село Крушевец ще бъдат поставени неравности. Това потвърди кметът на селото Иван Иванов след огледа на комисията, която бе изпратена на проверка там.

През созополското село преминава един от натоварените пътища, които водят към ГКПП Малко Търново в посока границата с Турция. Преди няколко години пътят бе основно ремонтиран и разширен и е предпочитано място за пътуване, като трафикът през селото е интензивен.

"Вече има окончателно решение и на пет места ще се слагат неравности. Доволен съм от това, което решиха специалистите, но това е само една стъпка. Докато не се изградят, няма как да съм спокоен", подчерта кметът.

По думите му тепърва предстои да бъде направен проект за поставянето на неравностите. Те ще бъдат разположени на възлови места, където има много пешеходци - в центъра на селото, до здравната служба и площада, предаде агенция "Фокус". Все още няма конкретни срокове докога трябва да бъдат поставени неравностите.

На 11 септември граничен полицай прегази с колата си 11-месечната Красимира. Мистерия е фактът, че кръвните проби на граничарят дават различни стойности. Тази от дрегера е отчела 0,63 промила, но пробите от кръв и урина дават под 0,5 промила, което значи, че той не може да бъде съден за убийство при утежняващи вината обстоятелства.

Водещи

Най-четени