Трима загинаха в катастрофи в Пловдив сутринта (СНИМКА) 24.08 | 09:31

Жертвите са моторист, пешеходка и шофьор на кола кола

От iNews.bg

Моторист и пешеходка загинаха рано тази сутрин в Пловдив. По първоначална информация водачът на мотора е помел смъртоносно жената на бул. "България" в града. Заради инцидента отсечката от булеварда -  между моста на Адата и колелото на Панаира, е временно затворена за движение, предаде Дарик. 

На мястото има екипи на полицията и на Бърза помощ.

Тежката катастрофа е станала около 6 часа тази сутрин. По първоначални данни камион за боклук е правил десен завой от ул. "Огражден" по бул. "България", където има поставена светофарна уредба, пише "Трафикнюз". При включването си в главното шосе камионът удря моториста, който вероятно се е движил в посока кръговото кръстовище с бул."Цар Борис 3-ти Обединител".

Мотористът е загинал на място при удара. Моторът му е изхвърчал на метри от тялото. Пътнотранспортното произшествие се обработва. Предстои да бъдат изяснени причините за смъртоносния инцидент. Булевард "България", в участъка между моста на Адата и колелото на Панаира, е затворен за движение. Полицаи отбиват движението през кв. Гагарин. 

1965767

Още една катастрофа със загинал стана в ранните часове днес в града. При удар между автобус и автомобил на околовръстното в район "Тракия" е починал водачът на леката кола. 

Водещи

Най-четени