Елиминират Куката от „Под прикритие 3“ 04.09 | 13:33

В крайна сметка, гангстерът не оцелява

От Мартина Панайотова

Куката, най-интересният и любим персонаж в хитовия сериал "Под прикритие”, няма да се появи в третия сезон.

Предишният сезон свърши с ужасяваща катастрофа на гангстера, изигран от Мариан Вълев, като до последно не стана ясно, ще оцелее ли той или не. В крайна сметка се оказа, че засега това няма да стане, категорични са от в. "Монитор".

Отсъствието на Куката сред героите на ъндърграунда няма да лиши зрителите на кримката от екшън.

"Третият сезон ще бъде най-мащабен в това отношение. И това се отнася и за връзките между героите, там също ще има много динамични обрати. Смея да твърдя, че ще видите неща, които се правят за първи път в българските сериали и може би и в българското кино”, разкри режисьорът Виктор Божинов.

По отношение на персонажите Божинов предпочете да не се впуска в детайли и не коментира дали Вълев все пак ще се появи отново.

Преди време самият актьор отрече слуха, че напуска сериала заради буйния си нрав. "Не съм се карал с никого от екипа на "Под прикритие”. Не е в моя стил да влизам с конфликти с колегите си. С продуцентите Митовски, Гочев и Цанков сме приятели от над 20 години.

Извън общата ни работа сме много близки и в личния си живот”, категоричен беше Вълев.

Феновете на "Под прикритие” тръпнат в очакване да видят коя актриса ще замести Ирена Милянкова, която играеше любовницата на Джаро ­ Съни.

"Във филмите с хубави мъже трябва да има и хубави жени, в нашия кастинг има достатъчно красиви жени, които могат да изпълняват функцията на красавицата”, издаде Божинов.

Можете да прочетете интервю с Мариан Вълев тук, а с Ирена Милянкова – тук.



Водещи

Най-четени