Борисов се кара - Лестер побеждава 17.12 | 22:50

Българският Баш брадър е македонец

От Мартина Панайотова

Големият шампион на Big Brother All Stars е само един и неговото име е Никола Натерски – Лестер. Македонският младеж се пребори с голямата (в преносен и буквален смисъл) конкуренция в лицето на Найден, който остана втори.

Победата на Лестер бе посрещната с най-емоционално от сънародничката му Цеце, която не можа да сдържи сълзите си от радост и гордост.

Единият от анализаторите, които тази вечер се бяха заели със задачата да правят психологическа дисекция на четиримата финалисти – Стойка, Найден, Борислав и Лестер, направи един вдъхващ надежда коментар.

Това бе Маги Халваджиян, който сподели, че българите са поумнели, правейки паралели с фаворитите от предишните сезони. Не сме сигурни дали това обиди тризначките, но звучи правдоподобно, имайки предвид, че предходният победител в шоуто – Орлин Павлов - бе също така позитивен и добронамерен като македонеца.

"Изборът на Лестер за победител ни казва много за нас самите", заключи със задоволство прочутият телевизионер от арменски произход.  "Българинът вече се умори да бъде негативен – това е фактът да виждаме на финал две позитивни момчета", коментира още Маги.

"Човек трябва винаги да слуша сърцето. Аз съм човек, който винаги гледа добрите страни на човека. Затова не бих могъл да кажа, че който и да е било от съквартирантите беше лош", сподели Лестер в студиото.

Победата на Лестер в Big Brother съвпадна с една любопитна подробност от днешните политически събития - премиерът Бойко Борисов се "скара" за пореден път на Македония, като този път използва за терен Гърция. Разсъжденията можете да си направите и сами.

И Big Brother свърши! Ура!



Водещи

Най-четени