Група Клас с нов сингъл 13.02 | 12:25

Името на песента все още се пази в тайна

От Мартина Панайотова

Два месеца преди дългоочаквания концерт на група Клас, който ще се случи на 19 април, ню уейв музикантите ще издадат и чисто нова песен, част от предстоящия нов албум на групата. iNews е медиен партньор на концерта на групата.

Премиерата на новия сингъл, чието име засега ще остане в тайна, ще се проведе едновременно по няколко радиостанции в цялата страна на 18 февруари, понеделник, в 18:30 ч.

Ако сте любопитни да чуете как звучат Клас през 2013 г.  и какво можете да очаквате от новия албум на групата, слушайте една от следните радиостанции на 18 февруари: БГ радио, Z-Rock, Radio 1 Rock, FM +, Star FM, Дарик Радио, Magic FM, Radio Tangra Mega Rock, БНР Хоризонт, както и регионалните програми на БНР.

През следващите дни ще можете да чуете и кратък откъс от песента в ефир.

Новата песен е пилотен сингъл от предстоящия албум на Клас. Албумът, все още без заглавие, ще съдържа около 12 парчета, които вече са записани и са в процес на смесване. Това ще е първият дългосвирещ запис на бандата от 1994 г. насам, а премиерата му е предвидена за края на годината.

На 19 април група Клас ще изнесе едно незабравимо шоу, изпълнено със зрелищнa мултимедия и ефекти. Групата ще изпълни най-големите си хитове като "Река си ти”, "Чай”, "Госпожа Емилия” и др. от трите си издадени албума, както и няколко песни от новия си албум, включително и предстоящия сингъл.

За повече подробности около новия сингъл на КЛАС, както и предстоящия концерт, следете официалната страница във Facebook.

Билетите за концерта на група Клас са в продажба в мрежата на Ticketstream и TixGate в цялата страна. Пропуските могат да бъдат закупени на цена от 30 лв в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket, Orange, TBI Credit, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, касите на ePay и EasyPay, както и онлайн.

В деня на събитието и на входа на залата цената им ще е 40 лв.

ebd65871-15bf-6539-f88a-fc53d8f901e3

Водещи

Най-четени