Деян Донков говори за раздялата си с Радина 25.03 | 10:03

Участникът ще остави любимата си, заради „Къртицата“

От Филипа Тодева

Звездният участник в най-новото риалити шоу "Къртицата" Деян Донков сподели, че приятелката му Радина Кърджилова се е съгласила, без проблем с неговото участие. Актьорът се включва в шоуто, което се очаква да продължи три месеца.

"Всичко беше ок! Поговорихме, вярвам, че сме силни и ще се справим", каза Донков пред TV7.

Въпреки известната изолация на него не му липсва телевизията. От стаята си Донков наблюдава небето през прозореца. Както сам го описа: "Като в затвора".

Преди участието си в шоуто, той се видял със сина си, който му е пожелал успех и е бил сигурен, че баща му ще спечели.

"3 месеца могат да минат като 3 дни или като 3 години. Когато сме изправени пред изпитание, когато имаме доза адреналин в кръвта си, времето минава по-бързо", смята той,

"Къртицата" е риалити, в което звезди и съвсем обикновени хора ще живеят заедно за първи път, в продължение на три месеца. Заедно те ще се впуснат в едно приключение, с различни физически и психологически предизвикателства. От успеха на тези изпитания ще зависи развитието на живота им в Базата.

В първото предаване, в сряда, гост ще бъде баскетболната звезда Денис Родман.

Преди първото излъчване на шоуто обаче, Жени Калканджиева и актьорът Кирил Ефремов споделиха, че много им липсват децата им.

Калканджиева вече е стегнала багажа, който включва изкусително цветно бельо. Миската си пада по ярки цветове – червено, синьо, цикламено. Както сама споделя: "Бельото ми е готино".

За базата тя си е приготвила още спортни дрешки – тениски и анцузи. От сина си е получила малко плюшено мече, което да гушка, когато й липсва.

И Кирил Ефремов се е сбогувал със своя син за следващите 3 месеца. Актьорът ще пропусне юбилея на детето си заради участието си в "Къртицата", като му е заръчал да се държи мъжки и да слуша майка си.

Водещи

Най-четени