Захари Бахаров си почива като гледа в една точка 18.12 | 13:55

Актьорът не обича да дава интервюта, но му се налага...

От Станислава Добрева

"Гледам в една точка", така отговори звездата от "Под прикритие" Захари Бахаров на въпроса на Jenite.bg как най-често си почива.

Играейки на "няколко фронта" в работата си, Бахаров определено не може да се похвали с много свободно време. Затова и опитът нa колегите да направят подробно интервю с него не беше особено успешен.

Все пак, те се похвалиха, че са успели да изкопчат малко информация. Можете да я видите в следващите редове...

В очите на голяма част от българките ти си Захари Бахаров - секссимвол от телевизията, киното и театъра. Как се виждаш ти самият, обаче? А твоята съпруга?

–Надявам се,че в очите на хората съм добър актьор. "Секссимвол" е глупава дума, която пишат в списанията, когато не знаят какво да напишат.

Трудно ли ти е да се справяш с феновете? Не конкретизирам пол, защото на премиерата на "Под прикритие" буквално не можеше да помръднеш от почитатели.

–Не ми е трудно, приятно ми е, че хората харесват работата ми. Единствено, когато съм навън със сина ми, не искам да ме притесняват. През останалото време няма проблем.

Често го играеш "лошо момче" - визирам по-малко "Дзифт" и повече "Под прикритие". Как се влиза в образа на негативния герой? И защо, според теб, това печели любовта на феновете?

В образите не се "влиза", образите се правят с продължителна работа и не се делят на позитивни и негативни. Зрителите също не ги разделят на такива и онакива, те харесват когато е свършена добра работа.

Какво още сподели Захари Бахаров, може да научите от Jenite.bg.



Водещи

Най-четени