Маги Джанаварова: Продуцирам се сама и не ме е страх 27.02 | 17:02

Изпълнителката представи новото си видео към песента „Call my name”

От Мартина Панайотова

Победителката от третия сезон на музикалното риалити Music Idol Маги Джанаварова представи новото си видео към песента "Call My Name” и обяви официално новата си концепция за развитие. След края на телевизионното шоу изпълнителката подписа договор с музикалните продуценти от Вирджиния Рекърдс, като под тяхната опека издаде и дебютния си албум. Преди време Маги и Вирджиния прекратиха договорни отношения и младата певица реши да поеме нещата в свои ръце.

Първата стъпка от самостоятелните й усилия се явява и новото видео, чиято промоция се състоя преди броени дни в Sofia Live Club. Маги посрещна гости и приятели изключително сърдечно, изпя няколко песни, включително и един дует с друг музикален идол – Нора и очарова с прекрасния си външен вид.

След края на събитието тя сподели за раздялата си с известните продуценти така: "Разделихме се по взаимно съгласие. По този начин нещата станаха по-лесни и за двете страни. Често ме питат дали сме се скарали и други подобни, но няма нищо такова. Те ми дават кураж и аз винаги бих могла да разчитам на тях. Сега правя сама абсолютно всичко."

Тази смела крачка Маги коментира по следния начин: "Не ме е страх. Хубаво е да има конкуренция - това е начинът да ставаме по-силни, по-добри и да правим по-качествена музика. Изобщо не се страхувам, а напротив – нека има повече артисти като мен – да се борят с всички сили да правят музиката, която харесват. Аз искрено им пожелавам да бъдат такива. Смятам, че за всеки има място под слънцето и ако полага усилия, ще постигне успех."

Какво сподели Маги Джанаварова за новата си песен, за любовта, която е я вдъхновила и за тайната на добрия си външен вид, може да научите от Jenite.bg.

Водещи

Най-четени