Менталист №1 в света Лиор Сушард подлуди Слави Трифонов, като разби банковата му сметка 15.11 | 16:30

Сушард ще изнесе шоу в София

От Пламена Вълчева

Менталист №1 в света Лиор Сушард успя да остави Слави Трифинов в шах и мат, след като разгада 4-цифрения му код от банковата сметка. Сушард бе гост в предаването на шоумена и подлуди всички присъстващи с триковете си. 

Гостът връчи лист на Дългия, на който бяха изписани 4-цифрения код. Слави се изуми и набързо скъса листак. След това водещият изгуби ума и дума и няколко минути не можа да се окопити, за да продължи по сценарий шоуто си. Само повтаряше: "Ай, стига бе!” и "Не може да бъде”.

Лиор Сушард изненада и бенда на Слави. Следващият герой в демонстрацията на гадателя се оказа китаристът Цветан Василев. Той трябваше да си помисли една песен и да я напише на лист хартия, след което Лиор без да вижда какво е написал Цецо, започна да свири нотите на баладата "You Аrе Wonderful Tonight” на Ерик Клептън. Тук вече и Цецо, и Слави Трифонов, и целия бенд бяха вцепенени от уменията му.

Лиор Сушард - един от най-известните менталисти в света, пристигна в София вчера. А днес ще покаже колко е добър в четенето на мисли. Той ще изнесе своето шоу в "София аутлет център". Представлението ще се прожектира на живо във всички публични зони в мола, като седящите места за него са ограничени.

Сред хората, които се радват на изпълнията му и са негови лични приятели, са звезди като Барбара Стрейзанд и тв водещият Джей Лено.

Водещи

Най-четени