Не е истина какво си причини Анджелина Джоли (СНИМКИ) 13.03 | 16:50

Вижте новата татуировка на холивудската актриса

От iNews.bg

Една от любимите холивудски звезди – Анджелина Джоли, отново превърна гърба си в платно за изкусен майстор на татусите, който я доразкраси. Така тя вече има повече от 15 различни рисунки по тялото си.

Всъщност най-новото ѝ попълнение е още от миналата година, малко преди да подаде молба за развод с Брад Пит. Татуировката си тя направи в Камбоджа, но сега вече официално я показва на почитателите си.

Какво представлява рисунката

На гърба на Джоли има мистично писмо. Надписът съчетава букви, символи, геометрични и животински форми. Те се присъединяват към други вече съществуващи татуси – надпис "Знай си правата", традиционен тайландски тигър и кабоджански писания, които са едни от най-старите татуси на звездата.

Запознати издават, че новите татуировки включват два древни тайландски будистки символа и мантри, за които се смята, че допринасят за защита от злите сили. Те са направени от камбоджански художни, който е монах. Майсторът използвал древна техника, при която се татуира с игла, напоена в мастило и прикрепена към стоманен кол. Това обаче е доста по-болезнено, отколкото рисуването по кожата с традиционните тату машинки, отбелязва Daily Mail.


#AngelinaJolie new tattoo

A post shared by Red Jolie (@midnight261989) on Mar 11, 2017 at 5:55pm PST

Водещи

Най-четени