Никол Шерцингер разкри шокираща битка с булимията 05.10 | 09:25

Години наред певицата се е самонаранявала и е криела проблемите от близките си

От Олга Андреева

34-годишната певица Никол Шерцингер призна открито, че е страдала от булмия и разкрива какво е представлявал животът ѝ в този период.

В епизод на "Зад музиката" по VH1, който ще бъде излъчен този уикенд, мургавата красавица признава, че за първи път признава за дългогодишните си проблеми с тежкото хранително разстройство.

"Смущаващо е. Никога не съм говорила за това. Не исках да играя ролята на жертва, а и не исках семейството ми да чуе тези неща от мен, защото знам, че ще ги нараня", казва Никол, цитирана от justjared.com.

И признава шокиращи неща: "Щом затворя вратата, вече не съм такава, за каквото ме мислите... Наистина се мразех. Бях отвратена от себе си. Бях в група, а не се съм се чувствала толкова самотна през целия ми живот.

Предполагам, че това беше моята форма на пристрастяване. Никога не съм се дрогирала, но на практика нещата, които си причинявах, бяха моята дрога. На сцената се чувствах страхотно, но когато се приберях в стаята си и оставах сама, започвах да си причинявам разни неща. Булимията беше моята дрога, да се наранявам беше моята дрога", казва с болка певицата.

"Правех го всеки ден, в продължение на години. Всяка секунда, в която останех сама, си причинявах нещо – било мехури или белези по ръцете, които се опитвах да крия. Мисля, че момичетата могат да кажат."

Колежките ѝ от групата The Pussycat Dolls действително признават, че са били наясно какво се случва с Никол. Оказва се обаче, че майка ѝ, Роузмари, не е знаела: "Не осъзнах, че тя страда от тази болест. Тя го скри от нас."

Приятелка на Никол разкрива, че тези, които са знаели, са успели да ѝ помогнат като я окуражили да потърси професионална помощ. "Нямаше какво друго да се направи – трябваше да потърси помощ, или щеше да умре."

Самата Никол смята, че я е спасила музиката. "Това е единственото, на което мога да вярвам."

Междувременно Никол отрече да се е разделила с приятеля си Люис Хамилтън, след като беше хваната от папараци в близки отношения с Крис Браун. 

Водещи

Най-четени