Отново близнаци за Бранджелина? 02.02 | 16:01

Според сп. OK двойката чака близнаци и то момчета

От Олга Андреева

Пак близнаци очаква звездата двойка Анджелина Джоли и Брад Пит. Това поне твърди списание OK, макар официално потвърждение за бременността на Анджи все още да няма.

Източник на списанието обаче е сигурен в информатора си: "И двамата се зарадваха много, когато разбраха колко бързо този път е забременяла Анджи. А на последния ехографски преглед са чули две сърчица и са останали напълно шокирани.

Анджелина е страшно развълнувана. Тя и Брад не могат да повярват, че пак имат това щастие. Споделили са новината само с най-близките си приятели и семейството".

Според информацията седмото и осмото детенце в голямото семейство ще бъдат момчета.

Те всъщност ще бъдат четвъртото и петото биологични деца на Брад и Анджелина, които се сдобиха с Шайло през 2006 г. и с близнаците Нокс и Вивиан през 2008 г. Осиновените им деца са Мадокс от Камбоджа, Захара - от Етиопия и Пакс - от Виетнам.

Двойката все още няма брак, но наскоро Брад призна, че децата им ги притискат твърде силно за сватба, така че нищо чудно да се откажат да изчакат узаконяването на гей браковете в САЩ, което бяха поставили като условие, и да минат под венчилото. 

Най-четени