Сватба за 20 милиона долара вдига Джанет Джексън 29.09 | 10:16

Всеки от 500-те гости ще получи като подарък часовник за 10 000 долара

От Олга Андреева

Едно от най-големите и запомнящи се тържества ще се случи в края на 2013 г. в Доха, Катар.

Става дума за сватбата на Джанет Джексън и годеника ѝ Уисам ал Мана, които планират да похарчат за целта 20 милиона долара.

Изборът е паднал върху Доха, тъй като е родното място на милиардера, с когото сестрата на покойния Крал на попа излиза от лятото на 2010 г.

Бъдещите младоженци ще похарчат 3 милиона долара за транспортирането на общо 500-те им гости за сватбеното тържество от цял свят. Освен това Уисам иска да подари на всеки от гостите часовник Rolex на стойност 10 000 долара за спомен от събитието.

"Уисам се кани да пръсне доста пари за сватбата си с Джанет. Това ще бъде сватбата на века", коментира източник пред сп. National Enquirer.

46-годишната певица, чийто бъдещ съпруг е с около 10 години по-млад, неотдавна заяви, че не вижда нищо лошо в това да излизаш с по-млад мъж, стига и двамата да са щастливи.

"Майка ми винаги ни е отглеждала с идеята, че възрастта е просто цифра. Всички ние – сестрите ми, братята ми – ще си кажем открито годините, защото всъщност важното е къде си стигнал в духовен план и как се чувстваш", разсъждава Джанет.

Водещи

Най-четени