11 вдъхновяващи фрази, изречени от отвратителни хора 23.07 | 11:47

Красиви думи от зли типове

От iNews.bg

Известните личности, чиито цитати ще прочетете сега, не са хора, с които бихте искали да си дружите. Те са с репутация на убийци, диктатори и всякакви зли хора, извършили отвратителни неща през своя живот. Славата им е с толкова черна окраска, че думите има звучат изненадващо... нормално. Очевидно тези хора са били абсолютно наясно какво се случва и какво трябва да се случва в света, затова и философските им разсъждения са учудващо адекватни. Вижте за какво става дума:

"Думите построяват мостове на неизследвани места" - Адолф Хитлер

"Милиони преди нас са преживели същите неща, така че това е просто опит, който трябва да придобием." -Тед Бънди, сериен убиец, отнел живота на повече от 30 души.

"Човек трябва да прави някакъв залог поне веднъж на ден, защото иначе може да има късмет и дори да не го осъзнава." - Джим Доунс, лидер на секта, отговорен за смъртта на 910 свои последователи и петима журналисти.

"Равенството не означава нищо без подкрепата на институциите" - Слободан Милошевич

"Не пийте, не пушете, тренирайте и всеки ден яжте плодове и зеленчуци." - Робърт Мугабе, министър-председател на Зимбабве, обвинен в многобройни престъпления срещу човечеството.

Останалите смислени цитати от отвратителни хора можете да прочетете при колегите в Div.bg.

Водещи

Най-четени