8 странни факта от Южна Корея 16.01 | 09:31

Азиатски разлики

От Христо Узунов

Азиатският континент сигурно никоганяма да бъде разбран от европейската мисъл и това в пълна сила важи за нравите в Южна Корея и странните привички, които имат местните. Div.bg хвърля светлина по темата.

Факт 1:

Не е странно хетеросексуалните мъже да се държат под ръка като момиченца. Въпреки това физическата проява на чувства между представителите на различните полове се счита за неморална.

Факт 2:

Южна Корея е световен център на пластичната хирургия. Ежегодно страната е посещавана от хиляди кандидати за телесни изменения от цял свят, а най-популярните доизкусурявания, които местните си причиняват, са с цел да придобият по-европейски черти.

Факт 3:

Южнокорейчаните са силно привлечени от тоалетния хумор и по тази причина практически навсякъде можете да срещнете стилизирани изображения на пацули, тезеци и други миловидни представители от семейството на акото. В Сеул цял музей е посветен на екскременталната тематика и в това няма нищо чудно, защото местните считат формата на тръбопроводното им съдържимо за изключително приятна и симпатична.

Водещи

Най-четени