Как да получавате пари от Instagram, колкото заплата за пълен работен ден 20.05 | 13:00

Изглежда ви невъзможно, но 5 дами успяха да го направят

От Лазар Тодоров

Преди 5 години Instagram не съществуваше. Сега, над 300 милиона от нас публикуват, споделят и разглеждат над 70 милиона снимки всеки ден. И за още по-голям брой потребители приложението преминава отвъд представите им – това е важен двигател на доходите. 

Пример са 5 жени, които успяха да превърнат харесванията на снимките в начин на живот. Млади, талантливи и креативни дамите представят своите творби в приложение и така са изградили огромни аудитории, в които хората ценят таланта им и печелят реални пари.

Дамите публикуват творбите си в социалната мрежа и привличат клиенти и рекламодатели.

"Това всъщност въобще не е трик!", казва Карън Робоновиц, съосновател и главен творчески директор на Digital Brand Architects, една агенция за управление на таланти в онлайн средите. "Творбите, които хората изработват имат стойност. Затова се свързахме с талантливите творци, които работят усилемо и инвестирахме в техните начинания."

Една от жените, успели в Instagram е Кейти Родригез. Талантлив и пробивен художник, който рисува красиви пастели и благодарение на приложението ги продава в интернет.

1506563

1506611

Следващата впечатляваща дама е така наречената майка на кучетата, Шърли Браа. Тя печели пари от невероятните снимки на кучета - кои облечени, кои заобиколеи от понички и т.н.

1506586

1506612

Трета подред е кулинарния "предприемач" Али Мафучи. Тя представя на стоята публика лесни и здравословни гурме ястия.

1506587

1506613

Следва артистичната Южени Грей - моден стилист, намерил своята ниша в бизнеса в Instagram.

1506585

1506619

И пета е Лита Луис - спортен инструктор, който качва снимки и клипове на упражнения и така поддържа месечния си бюджет положителен.

1506588

Ето начин, скъпи творци и хора на изкуството, да направите империя и да спечелите състояние, само като използвате едно приложение. Онлайн светът се разраства и вече предлага неограничени възможности да печелите пари и Instagram не са първите, които предлагат да печелиш направо от вкъщи.

Водещи

Най-четени