Любовен хороскоп: Скорпион 09.07 | 13:30

Запознайте се с най-тайнствения зодиакален знак

От Антония Михайлова

В някои отношения Скорпионът е най-силният знак, тъй като е подвластен на Марс и Плутон, а Уран – планетата на неочакваната енергия, се намира в този знак в най-силната си позиция.

Скорпионът е знак на сексуалността и представителят му е страстен любовник. Ако страстта му загуби контрол, това води до жажда за обсебване, ревност и насилие. Нито един знак не е толкова мощен както в доброто, така и в лошото. Той пуска в ход своята енергия и е много важно да се намира на верния път. Никога не се отнася лекомислено към живота, всичко което прави, го прави сериозно.

Желанието му е да прави всичко съвършено, което му пречи да разчита на другите. Развитият тип Скорпиони са страстни борци за справедливост и не се страхуват дори от смъртта. За разлика от Овена Скорпионът е много устойчив, понеже той е фиксиран (постоянен) знак. Държи се до самия край, без оглед на жертвите. Презира слабостта в себе си и в хората, но може да е великодушен, състрадателен и да направи всичко, за да помогне. След това обаче разчита човекът да се научи на самостоятелност и да се грижи сам за себе си.

Скорпионът е най-тайнственият знак на Зодиака. Той е много чувствителен към различен род критични ситуации, а понякога направо може да изглежда така, сякаш привлича като магнит различни произшествия. Представителите на този знак напълно разкриват своите таланти именно в емоционално напрегнатите ситуации. Те запазват хладнокръвие, издръжливост, способност да вземат нестандартни решения в случаите, когато чувстват сериозна опасност за себе си или работата, с която се занимават.

И в личния си живот Скорпионът предпочита екстремните усещания. Прави това невинаги съзнателно, но затова пък неговият дом рядко може да напомня на тихо местенце, където човек да се скрие от всекидневната суета. По-скоро това е жилище на алхимик, върху което се отразяват резултатите от неговите експерименти (успешни и не съвсем).

Скорпионът е най-дълбокият, мощен и интензивен от знаците на Зодиака. Дори когато проявява сдържаност и спокойствие, в душата му кипи цял адски коктейл от страсти, а под външната студенина се крие вулкан от енергия. Скорпионът наистина е вулкан, който до известно време се крие под спокойната повърхност на езерото (воден знак), за да се взриви в един момент и всичко наоколо да закипи.

В Скорпиона се таи огромна сила, агресия, неговата личност хипнотизира. В обикновения живот те са любезни, способни на внимателен разговор, но техният проницателен поглед не може да ви заблуди, а и те не се заблуждават за вас – буквално ви сканират отвътре.

Природата на Скорпиона е такава, че през цялото време му се налага да се бори с изкушения – това е единственото и най-важното, което може да го отклони от верния път и да го тласне в бездната на страстите.

Скорпионът е символ на секса – той е страстен любовник, най-енергичният и чувствен от знаците. За него съюзът с любимия човек е тайнство, а основното в любовта се заключава в това, че той се старае да се слее с обекта на страстта си, достигайки почти до мистичен екстаз. Другата им крайност е, че са склонни към изтънчен разврат и сексуални експерименти, които може да стигнат до сазидъм.

Каква е жената Скорпион, можете да разберете в Jenite.bg

Водещи

Най-четени