Шоуто на Динко продължава: Оставиха го в ареста, изведе го линейка 30.07 | 13:52

Битият от ямболията търговец оттеглил жалбата срещу него

От iNews.bg

Линейка изведе задържания за пореден побой Динко Вълев от ареста в Първомай. Това стана малко след като районната прокуратура реши да го задържи за още 72 часа, предаде bTV.

Срещу ямболията, известен като "ловеца на бежанци", има повдигнати обвинения за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди и за повреждане на чуждо имущество.

Според обвинението в петък вечерта Динко е нанесъл два юмручни удара в лицето на свой бизнес партньор в хотел в Първомай и му счупил мобилния телефон. 

Пострадалият е подал жалба в МВР и в събота на обед Динко Вълев се яви доброволно в районното управление в Първомай, където беше задържан за 24 часа.

По непотвърдена информация той е изведен от ареста с линейка, защото се е спънал. Кореспондентът на bTV видя, че Вълев накуцва, но на въпрос защо е в линейката, самият той каза, че е вдигнал кръвното.

Междувременно стана ясно, че подателят на жалбата срещу Динко е оттеглил показанията си, което потвърди и адвокатът на ямболията. Според защитника става въпрос за измама, жертва на която е станал Динко, затова и реагирал бурно. 

По думите на адвоката потърпевшият търговец на части за камиони се е обадил на Вълев и го извикал, че има камион за продаване.

Вълев изминал 400 км, но заварил бизнес партньора си пиян. Потърпевшият обяснил, че всъщност няма камион за продаване и просто се пошегувал. Това вбесило Вълев и той му хвърлил телефона. Според адвоката потърпевшият вече има нов телефон, купен от Вълев.

Водещи

Най-четени