Сашо Тонев очарова феновете на Вила, искат го титуляр 23.08 | 08:23

Юношата на ЦСКА се включи много добре срещу Челси

От Даниел Любомиров

Българският национал Александър Тонев дебютира за Астън Вила в първенството на Англия при загубата с 2:1 на "Стамфорд Бридж" от фаворита за титлата Челси.

Юношата на ЦСКА се появи в игра 10 минути преди края на двубоя, но въпреки свежестта, която внесе, не можа да попречи на "сините" от Лондон да триумфират в изтегления двубой.

Феновете на Астън Вила обаче останаха приятно изненадани и доволни от включването на българския външен халф, защото той се отличи със скоростта си.

"Виланите" имаха проблеми в средата на терена след почивката, а и като цяло в мача, защото Челси комбинираше с лекота в дълги периоди от срещата и нямаше преса.

Привържениците на Астън Вила отчитат факта, че Карим ел Ахмади е "издишал" след 60-ата минута и поради тази причина пожелаха в Туитър Тонев да бъде титуляр.

По принцип Вила разполага с Андреас Вайман на тази позиция, но за Тонев също може да се намери място, дори когато австриецът е титуляр.

Вайман би бил много по-полезен, ако играе зад централния нападател Кристиан Бентеке, което ще даде шанс на Тонев да разгърне потенциала си на дясното крило, смятат феновете на Вила.

Водещи

Най-четени