Митьо Очите – тежко ранен при престелката 09.06 | 07:45

Още двама са пострадали при стрелбата в заведение „4 You“ на Слънчев бряг

От iNews.bg

Престрелката, при която пострада Димитър Желязков - Очите, е след спречкване " на 30-40 души от обкръжението му" и десет гравитиращи около посетители на заведението, предаде флагман.бг, цитирайки  пристигналия на местопрестъплението Главен секретар на МВР Георги Костов.

По думите му престрелката е заради битов скандал, но не е изключено да става въпрос и за бизнес противоречия. Комисар Костов потвърди новината, че един е убит при престрелката, но отказа да съобщи името му, а освен Димитър Желязков – Очите, още други двама са ранени.

Състоянието на Желязков е най-тежко. Той е стабилизиран, но все още има опасност за живота му, уточни комисар Костов.  Той  поясни, че стрелбата е станала вътре в заведение - "4 You". Георги Костов бе категоричен, че днешният атентат срещу Митьо Очите няма нищо общо със зрелищните арести, извършени преди седмица.

Според  флагман.бг , който се позовава на свои източници, убитият при престрелката се казва Александър и е на 21 години, а Очите е бил опериран от хирург-виртуоз, който се е оказал дежурен случайно, когато са докарали ранените в МБАЛ – Бургас. Представителят на ъндърграунд средите претърпял през нощта тежка операция, свързана  със сложна интервенция в малкия таз, по-точно - разкъсан пикочен мехур. Митьо Очите имал и още две прострелни рани в раменете, но те не били опасни за живота му.

 

Очаквайте подробности!

Водещи

Най-четени