Жена проговори за голото парти на Хари 03.09 | 12:53

Принцът е бесен на непознатата, която твърди, че са се целували голи 20 минути

От Олга Андреева

Принц Хари е бесен след изказванията на млада жена, която разказа някои пикантни подробности от вечерта в хотела в Лас Вегас, на която самата тя е присъствала и от която миналия месец изтекоха прословутите голи снимки на престолонаследника.

На снимките се вижда забавляващият се гол принц, едва прикрил достойнствата си с ръка. Фотосите са направени по време на купон, комбиниран със "стриптийз билярд" е американски хотел.

Родената на Острова Кари Райхарт сподели, че запознанството ѝ с принца не е било романтично, а е било за забавление, посочва DigitalSpy.co.uk. Тя е била едно от общо деветте момичета, станали част от голото парти, но само тя разпознала принца. В някакъв момент от вечерта Хари ѝ обърнал по-специално внимание.

По думите на 32-годишната жена двамата се усамотили и се целували около 15-20 минути, след което отново се присъединили към останалите.

Хари раздавал голи прегръдки на хората, държал се приятелски, забавлявал се и искал да накара всички да се съблекат, става ясно от разказа на присъствалата, която уточнява, че не е било оргия, а по-скоро секси игра.

Принцът обаче изглежда е бесен от направените коментари, защото били лъжа. Източник от Бъкингамския дворец е посочил пред в. Mirror, че въпросната жена дори не е присъствала на партито във Вегас.

Междувременно кралското семейство се чуди как да се справи с поредния скандал, заформил се около палавия Хари. Докато почти всички са бесни заради щуротиите на младежа, съпругата на брат му, Кейт, е решена да му помогне да преодолее кризата и да изчисти имиджа си.

Кейт и Хари са добри приятели още отпреди тя да се омъжи за брат му и херцогинята на Кеймбридж изглежда проявява най-голямо съчувствие след голия скандал.

Водещи

Най-четени