Вижте как празнуват богаташите в Америка 21.10 | 09:06

Луд купон се вихри всяка година на Фестивала на пиенето в Ню Джърси

От Лазар Тодоров

Усмивки грееха по лицата на десетки хиляди посетители на деня на "пиячката" в щата Ню Джърси, който се провежда всяка година.

Така нареченият "Фестивал на пиенето" е особено популярен сред богаташите в щата. Те се организират всяка година, за да разпуснат със стари приятели. Тузарите пристигат със къпи коли, а в багажниците са натъпкани с марков алкохол.

Вкус за добър живот: скъпи часовници, кожени жилетки и бутилки скъп алкохол изобилстват по време на годишната соаре.

Организаторите пристигат въоръжени, за да гарантират приличното провеждане на партито. Лудориите трябва да бъдат сведени до минимум. Това ще бъде трудна задача за полицаите, защото посетителите имат специален начин да се забавляват. Например истински хит на фестивала е уринирането на открито.

Богаташите обичат да пият да пият алкохол, който се стича по късове лед. На техния език това се наричат "алкохолна пързалка".

2a24e30f-9e54-0dec-be6c-be3b417b7e6e

Забавленията продължават с впръскване на текила от бутилка с формата на оръжие.

Тази година полицейското присъствие е по-голямо, което прави цените на билетите за фестивала по-скъпи – 100 долара, докато миналата година те са стрували 60. Това обаче не е никаква пречка пред богаташите, които обичат алкохола и нестандартните купони.

Въпреки полицейското присъствие, от снимките се вижда, че то не повлиява на доброто настроение.

Водещи

Най-четени