Как да сварим перфектните яйца за Великден 12.04 | 09:10
Няколко съвета никога не са излишни
С наближаването на Великден всички започват да се подготвят за идеалните яйца. Традицията повелява да са изключително красиви, само че как да постигнем перфектен резултат и по отношение на сваряването. Това е много важна задача, с която много домакини по цял свят си блъскат главите.
Как да сваря яйцата, за да не се спукат или пък за да не са гумени? Какво означава твърдо сварено яйце? Как да се белят максимално лесно?
За щастие, тези, както и друго подобни въпроси, имат своя съвсем елементарен отговор под формата на няколко трика, които можете да откриете при колегите от Kulinar.bg.
Първото и най-важно условие е да сложите яйцата в по-дълбока тенджера, като ги подредите на един ред. Налейте студена вода, на около 2 сантиметра и половина от тях. Похлупете и включете котлона на средна температура.
Останалите стъпки към перфектно сварените яйца ви очакват в Kulinar.bg!
Водещи
-
Райчев: ПП-ДБ не разбира положението си - да трябва да избере между Путин и Пеевски
Ако Бойко Борисов съюзи ГЕРБ с Делян Пеевски, партията ще загине, заяви социологът
04.12 | 21:00
-
Застреляха директора на застрахователен гигант в САЩ
Показното убийство е извършено в центъра на Манхатън
04.12 | 20:30
Най-четени
-
Страшен скандал избухна в парламента
ПП имат много тежък проблем. Не можете да излезете с обща позиция по отношение на собствената...
04.12 | 12:59
-
Кабинетът обсъжда по 100 лева коледна добавка за пенсионерите
"Няма да има повишаване на основните данъчни ставки. Предвижда се увеличение на доходите,...
04.12 | 11:45
-
Двама донори от Варна спасиха живота на четирима души
До операциите се стигна след донорски ситуации във варненската болница „Света Марина“
04.12 | 16:28