10 от най-страшните серийни убийци на всички времена (18+) 25.08 | 14:40

Как може да съществува такава жестокост...

От iNews.bg

Уж хората сме върхът на еволюцията, но въпреки това историята познава изключително брутални убийци. Ненормалници, които изпитват чисто удоволствие от това да разчленяват, да изнасилват, да кълцат - да вършат зверства, от които нормалният човек настръхва.

Представяме ви историите на десет от най-продуктивни серийни убийци на всички времена, чиито навици направо ни втрещяват.

Джефри Дамър

1370465

Известен като Канибала от Милуоки, Дамър е сериен убиец, секс маниак, изнасилил, убил и разчленил 17 мъже и момчета между 1978 - 1991 г. Освен това ядял и части от тях. Заловен е след като една от жертвите му успяла да го надвие и да избяга. Осъден е на доживотен затвор, но две години след присъдата е пребит до смърт от други затворници.

Тед Бънди

1370464

Един от най-известните серийни убийци на 20 век. Набелязвал е жертвите си, водил ги на усамотени места и ги изнасилвал, след което ги обезглавявал. Главите им държал в дома си като трофеи. Залавян е многократно и на два пъти е успявал да избяга, като продължавал да убива. Осъден на смърт и сложен на електрическия стол през 1989 г.

Чарлз Нг и Ленърд Лейк

1370466

Серийният убиец Чарлз Нг е изнасилвал, измъчвал и убивал жертвите си, които са между 11 и 25 на брой, заедно със своя съучастник Ленърд Лейк, като дори снимали как се гаврят с тях.

Прочетете всички втрещяващи истории на едни от най-страшните серийни убийци в Div.bg.

Водещи