Само за жени: къде да пипнете, за да го побъркате 28.08 | 07:29

И мъжете имат ерогенни зони

От Мартина Панайотова

Има ерогенни зони при мъжете, за които дори не подозирате, осведомяват от Jenite.bg. Освен обичайните точки на удоволствието има и други, които не ни изглеждат толкова чувствителни и ги пропускаме.

Най-общо казано, частите на тялото, които нямат окосмение, се оказват учудващо ерогенни. Тъй че, ако искате да разнообразите сексуалния си живот, може да докосвате любимия на следните места:

Вътрешната страна на бедрото

Галенето от вътрешната страна на бедрото може да се окаже по-приятно за половинката ви отколкото сте си представяли. Движейки показалеца си отдолу нагоре, може да го "раздразните” приятно. Така го държите в нетърпеливо напрежение, заради близостта с най-ерогенното му място.

Задната част на врата

Всички знаят, че целувките по шията са възбуждащи. Акцентът в случая е върху задната част на врата и адамовата ябълка. Когато лежи с гръб към вас, започнете да го целувате леко по врата или просто го докоснете нежно с пръсти. Един неочакван допир може да го накара да настръхне. В по-разгорещен момент, не пропускайте да обърнете внимание и на адамовата ябълка. Преди да се пуснете надолу го обсипете със страстни целувки по цялата шия.

Къде още да се съсредоточните, за да го побъркате, може да разберете от Jenite.bg.

Водещи