Четири секс съвета от мъже за жени 28.07 | 14:52

Мъжете издават четири секс тайни, които ги обезоръжават

От Мартина Панайотова

Всички жени имат навика да гадаят по какъв точно начин могат да пленят сърцето на един мъж. Формулите са безброй, но малко от тях всъщност са реалистични. Затова от Jenite.bg решиха да потърсят мнението на самите мъже и да го синтезират в четири съвета за успешна свалка. Ето ги и тях:

Не дразнете безрезултатно, но не се поднасяйте на тепсия

Това, което много жени (а в интерес на истината и мъже) не могат да разберат е, че съществува много тънка граница между това да бъдеш игрив и да дразниш партньора си. Голямо количество мацки решават да послушат съветите на "вещите им в психологията" приятелки и започват да се правят на непорочната Мария Антоанета, защото така той щял да ги уважава повече и да ги иска. Не. Истината е, че "въздържанието с цел интерес" е чисто женска измишльотина. Ако му отказвате непрекъснато, в крайна сметка на него просто ще му писне. Мъжете действат по инстинкт и усетят ли, че удрят на камък, често просто губят интерес.

Разбира се, това не означава че трябва да търчите всеки път, когато ви свирне. Всеки мъж обича предизвикателствата и се впечатлява от жени с характер. Не че няма да му хареса да сте му безропотна робиня, но повярвайте, така ставате по-скоро "удобната", вместо "любимата".

Кои са останалите три може да научите от Jenite.bg.

 

Водещи