Мартин Петров става акционер в ЦСКА, но при едно условие 06.12 | 16:28

Сина на вятъра иска да види отговорно управление

От Иво Вецев

Обявеният за футболист №1 на 19-ия кръг на "А" група Мартин Петров сподели при получаването на своята награда, че възнамерява да закупи акции на ЦСКА, но едва когато види, че в клуба има добра политика и се върви в правилната посока.

Сина на вятъра се завърна в любимия тим преди малко повече от месец, като сам призна, че не се намира в най-доброто си състояние, но въпреки това се чувства добре след завръщането си в България след дълга кариера по терените на Германия, Англия и Испания.

Що се отнася до клуба Петров се надява, че в най-скоро време ще бъде намерен генерален спонсор, котйо да помогне на отбора да се върне на правилния път и отново да е хегемон както в България, така и в европейските клубни турнири.

"Трябва стабилен спонсор, който да поеме клуба. Това е истината. Надявам се в близко бъдеще да се намери такъв спонсор. Бих си купил акции на ЦСКА, но първо искам да видя стабилна политика в клуба. Всичко е плод на воденето на клуба в последните години и сега се търпят последствията", каза още Петров.

Петров говори за аклиматизацията си към "червените", а всичко по-интересно може да прочетете в Sporta.bg

Водещи

Най-четени