Приближен на сър Алекс очаква титулярно място за Бербатов 28.10 | 12:35

"Българинът бе фантастичен през седмицата", сподели специалистът, дал път към първия отбор на редица легенди на Манчестър Юнайтед

От iNews.bg

Все повече се засилват гласовете на Острова, шепнещи в полза на евентуално титулярно място за Димитър Бербатов при визитата на Евертън на "Гудисън Парк" утре.

През миналия уикенд Манчестър Юнайтед понесе унизително поражение с 1:6 от градския си съперник Манчестър Сити, което и предполага, че мениджърът сър Алекс Фъргюсън може да извърши няколко рокади за битката с "карамелите". Шотландецът вече го направи при успеха над Олдършот за Карлинг Къп, където с гол се отличи и отново получилият място сред единадесетте Димитър Бербатов.

Manchester Evening News потърси за мнение едно добре познато име на "Олд Трафорд", същевременно и близък приятел на сър Алекс Фъргюсън - Ерик Харисън. 73-годишният Харисън е бивш треньор на младите футболисти на "червените дяволи", като на името му се приписва успешното развитие на кариерите на играчи като Дейвид Бекъм, Райън Гигс, Гари Невил и Пол Скоулс.

Според британеца, утре на "Гудисън Парк" в стартовия състав на Юнайтед може да има не една промяна, като Ерик Харисън не пропусна и да изрази силните си впечатления от играта, която Димитър Бербатов показа срещу Олдършот.

"Сър Алекс е човек, който винаги гледа напред, а срещу Евертън ще търси незабавен отговор на случилото се. Всеки един, който все още не се е отърсил от загубата от Сити, няма да играе срещу Евертън, Вярвайте ми", коментира Харисън.

"Лично на мен ми се стори, че Димитър Бербатов бе невероятен през седмицата. Мениджърът със сигурност е забелязал това, защото когато той гласува доверие на един футболист, винаги очаква той да е готов за това. Работил съм с някои от най-добрите в този занаят, но никога не съм срещал някой, който да бъде толкова силен психически, колкото е сър Алекс", добави той.

Представянето на Бербатов в последния двубой на Юнайтед не остана незабелязано от Фъргюсън, който похвали българина за играта му. Дали обаче това би му донесло титулярно място на "Гудисън Парк", предстои да разберем след малко повече от 24 часа.

Водещи

Най-четени