Роналдо се надява да отбележи гол на "Олд Трафорд" 04.03 | 14:44

Португалецът беше сред главните действащи лица в първата среща между двата колоса на „Бернабеу"

От Краси Киров

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че ще бъде невероятно да вкара на "Олд Трафорд" и изрази увереност, че феновете ще го посрещнат добре.

"Кралският клуб" ще гостува утре вечер на Манчестър Юнайтед в реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига, след като първия мач на испанска земя завърши 1:1.

Роналдо се завръща в "Театъра на мечтите", където изкара 6 великолепни сезона, за първи път откакто премина в Реал през 2009 година.

Португалецът беше сред главните действащи лица в първата среща между двата колоса на "Бернабеу" и вкара изравнителния гол за "белия балет".

28-годишният Кристиано очаква с огромно нетърпение завръщането си в Манчестър и се надява да отбележи гол на бившия си тим.

"Ще бъде красиво усещане. Ако вкарам, би било невероятно. Не мога да кажа как ще го отпразнувам - ще бъде нещо спонтанно, но ще се радвам да бъда в такава ситуация," каза Роналдо.

Португалецът е уверен, че е оставил страхотни спомени у феновете на Юнайтед и те ще го приемат позитивно.

"Сигурен съм, че ще ме посрещнат добре," обясни Кристиано.

"След годините, които прекарах там и приятелствата, които имам, съм сигурен, че това е едно от местата, където ще ме аплодират най-силно. Бяха красиви времена," завърши развълнуваният Роналдо.

Водещи

Най-четени