Мъж откри жена си и двете им деца брутално убити 26.10 | 14:08

Полицаи твърдят, че не са ставали свидетели на подобни зверства с деца

От Ивайло Коралски

Мъж открил труповете на жена си и двете им невръстни дечица в собствения си дом, след като се прибрал от работа в късния следобед на изминалия вторник (23 октомври), съобщава AP.

Жертвите били брутално убити, а домът им се намирал в Сакраменто, САЩ.

Малко по-късно мъжът открил и третото си дете – 6 месечно момченце, което плачело в детско кошче в задната част на къщата.

Според говорителя на местното полицейско управление Джейсън Рамос двете деца, съответно на 2 и 3 години, както и тяхната майка, са преживели изключително тежки моменти, преди да издъхнат.

Таткото, който бил женен за 20 годишната майка на децата му, веднага потърсил помощ при съседите, които се обадили на полицията.

Полицейските служители открили обезумелия баща и съпруг да стои пред дома му, когато пристигнали.

Корените на семейството били от Източна Европа.

Методиката на убийствата все още не е открита от изследователите, но според Джейсън Рамос става въпрос за екстремна бруталност.

"Говорим за някой, който е изненадал семейството в неговия дом и е отнел живота на членовете му по адски жесток начин. Гледките са шокиращи дори полицейски ветерани", споделя Джейсън Рамос.

Бащата и съседите на семейството са задържани за разпит от полицията.

Хора, живущи в съседни къщи, обявили пред местни телевизии, че излезлите от мястото на престъплението полицаи изглеждали потресени и разтреперани.

В официалното си съобщение Джейсън Рамос допълва, че служителите на местното управление рядко са виждали престъпление от подобен магнитуд.

"Проверяваме щателно абсолютно всеки детайл и отпечатък. Все пак говорим за смъртта на майка и двете ѝ деца", завършва говорителят на полицията.

Имената на жертвите не са разкрити.

Водещи

Най-четени