10 причини да вдигате тежести с вагината си (ВИДЕО) 29.01 | 10:39

Мъже, плашете се. И извикайте „УРА“

От Ивайло Коралски

Видео на секс учителката Ким Анами може да изправи косите на много жени (и мъже), но пък е повече от задължително да се изгледа веднъж. По същество, в него тя посочва 10 причини, заради които жените трябва да тренират своята вагина с тежести.

Та: 

1. Упражненията Кегел

Упражненията Кегел потенциално могат да допринесат за повишаване чувствителността на G точката, както и за възможността да изпитате няколко оргазъма един след друг. Упражненията Кегел спомагат за увеличаване на кръвоснабдяването на тези области, а от своя страна това води до повишаване на чувствителността от сексуалния акт.

2. Много по-интензивни оргазми

Има доста дебати около ефективността на Кегел, но почти всички са единодушни, че "разпознаването” на мускулите на тазовото дъно могат да засилят неимоверно оргазма при жените.

3. За да станете жената с най-корава вагина

Моментният рекорд за най-здрава вагина се държи от рускинята Татяна Кожчевникова, която вдига с половия си орган 15 килограма. В крайна сметка обаче всички знаем, че рекордите са създадени, за да се подобряват.

4. Интензивността на мъжкия оргазъм

По думите на споменатата Татяна Кожчевникова са необходими по пет минути на ден вдигане на тежести с вагината и само след седмица ще дарите мъжете си с неописуемо удоволствие.

5. Бъдете звездата на всяко парти

На всяка жена ѝ е заложено по рождение да изстрелва пинг-понг топка с вагината си, нали? Мъжете просто ще бъдат съдии, на които ще отваряте бива с... знаете с кое...

6. Докарайте вашия приятел до оргазъм единствено с тазовите мускули

Вижте номер 2 и 4

7. Дисциплинирайте мъжа си с новите умения

С уменията ви от номер 2, 4 и 6 можете да държите мъжа си в... Ок, нека просто кажем – използвайте вашите умения мъдро.

8. Превърнете се в супергерой

И спасете половинката си от опасната скала...

9. Увеличете либидото си

Според доктор Берман много жени не мислят за гениталиите си, когато не ги използват. Тя твърди също, че тренираната вагина увеличава значително кръвоснабдяването в нейната област, което от своя страна означава, че много по-често ще се чувствате като разгонена лъвица, която желае да захапе своя лъв в леглото.

10. Никога няма да карате половинка си да ви отваря буркана с кисели краставички

Смятаме, че няма нужда от коментар. Просто стигнете до тази причина във видеото, за да видите нагледна демонстрация.

Самото видео, следва:

Водещи

Най-четени