Багата в първото си интервю: Ще има отплата за всеки 20.04 | 10:03

Вижте още какво каза Благой Иванов за "Златките" и Господ

От Краси Киров

Благой Иванов – Багата даде първото си интервю, след като стана ясно, че боецът вече е в съзнание. Спортистът лежи в реанимицията на "Пирогов". След като повече от месец бе в състояние на кома, Благой Иванов възвърна комуникативността си и вече е в съзнание.

Багата бе намушкан с нож близо до сърцето на 26-ти февруари в столичното нощно заведение "Айс", което се намира на булевард "Граф Игнатиев".

Но състоянието му остава критично и не му позволява да дава показания пред полицаите. Лекарите, които се грижат за Иванов, не дават на полицаите да го разпитват.

Той все още е много слаб, но състоянието му постепенно се стабилизира. Той е отслабнал с около 30 килограма за един месец. В момента той продължава да е на хемодиализа и кръвта му се източва и прелива, за да се пречиства.

"Искам да благодаря на Господ, който ми върна живота. Още не знам какво се случва, но вече започвам да разбирам. Знам, само че видях нещо като пламък и сега се връщам, за да живея втори живот.... слава на Господ. Не е случайно, че се събудих на Великден", заяви Багата пред в. "Всеки ден".

Също така Багата намекна, че ще има отплата за всеки. Вижте още какво каза Благой Иванов за "Златките" и за това какво ще направи, веднага след като бъде изписан от "Пирогов".

Водещи

Най-четени