Бивш ас на Левски спира с футбола? 28.02 | 16:09

Миро Антонов все още чака решение за бъдещето си

От Иво Вецев

Мирослав Антонов напусна заседанието на спортно-техническата комисия към БФС видимо изнервен и сподели, че може и да се откаже от футбола при условие, че не му бъде позволено да играе за Славия.

Играчът реши да прекрати едностранно договора си с Лудогорец и започна тренировки с най-стария столичен клуб, но засега няма право да играе за отбора, а по-късно днес би трябвало да има решение по този казус.

"На този етап нищо не става. Изслушаха ни и казаха, че по-късно ще обявят какво е решението им. Аз обаче не съм голям оптимист - шансовете са 50/50. Ако решението бъде в моя вреда, то обмислям сериозно да се откажа от футбола", сподели Антонов пред чакащите го журналисти.

"От доста време говоря с шефовете на клуба и им предлагам различни варианти да се разберем. Те обаче искам 200 хиляди евро за моите права. Освен това ме пращат да тренирам с юношите.

"Може да питате и други футболисти като Димо Атанасов например, че са ни пращали да тренираме сами в метър и половина сняг. Това нормално ли е?!", сподели още Антонов.

В същото време неговият адвокат Георги Градев също напусна по-рано заседанието и коментира, че има много нарушения по договора на играча от страна на шампионите.

"При него са нарушени няколко клаузи от договора. Клубовете имат колективен договор с Асоциацията на професионалните футболисти и с БФС, че нямат право да изпращат професионалните си играчи да тренират с юношите. Има и други нарушения", лаконичен бе Градев.

Водещи

Най-четени