Алек вече съжалява, че е бил „Ергенът” 23.06 | 17:40

Злополучният последен „Ерген” Алек Младенов е изчезнал безследно

От iNews

Злополучният последен "Ерген” Алек Младенов е изчезнал безследно. От продукцията го издирват под дърво и камък, но синеочкото нито си вдигал телефона, нито отговарял на съобщенията им, разкри вътрешен човек.

Алек е пропуснал последните си няколко участия и интервюта, което е в разрез с договора му в "Ергенът". В рамките на една година, Млаенов е длъжен да спазва всички уговорени ангажименти от шоуто. Той няма право да отказва участия в реклами или други платени изяви, гостувания в предавания на Би Ти Ви или интервюта. От месец обаче Алек не е поемал никакви изяви и на няколко пъти не се явил на уговорен ангажимент. Всички опити на продукцията да се свържат с него удряли на камък.

Според запознати острите критики и напрежението след излъчения финал на "Ергенът" дошли в повече на Алек и затова решил да се покрие, без да мисли за последиците. Той бил особено разстроен от подозренията, че е гей, а освен това майка му изпаднала в депресия след унищожителните коментари по неин адрес. "Страшно съжалявам, че се навих да участвам”, споделил Младенов пред свои приятели.

Водещи