Бойко Борисов: Аз съм зависим само от Господ (ВИДЕО) 23.09 | 17:55

Зависим може да бъде само този, който е слаб. Ние, когато сме първи, когато сме победители, не можем да бъдем зависими, заяви лидерът на ГЕРБ

От iNews

Зависими сме били?! Аз съм зависим само от Господ. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на Боровец.

"На тези избори местната власт трябва да си свърши работата, за да има правителство, обясни той. - Зависим може да бъде само този, който е слаб. Ние, когато сме първи, когато сме победители, не можем да бъдем зависими."

"Днес решихме и направихме анализ на резултатите от предишните избори, провокирани от желанието, когато от раз ни избираха да управляваме. Решихме да не обръщаме внимание на това какво правят другите. Затова сложихме кметове в листите. Можем да гарантираме, че най-малкото ще бъде свършено от това, което е подадено като проекти. В противен случай 4 г. нищо не се случва. Вчера на празника на независимостта слушах разни знайни и незнайни коментатори - говорят разни неща. В София и във Варна се случваха всички неща, които касаеха Западните Балкани", коментира Борисов.

"Две неща са патент на ГЕРБ. Едното е сигурността. България е най-сигурната страна. В много страни има вечерен час за децата, а България е рай. Второто нещо, което ГЕРБ е направил, това е образованието. Не мога да изброя всичко, което сме свършили. Там сме изключително силни и ще надградим", добави той.

"Работим добре с ДПС в парламента, но преди работехме и с Доган добре. Мога да работя с всеки, който работи за България. Новините започват и свършват с Пеевски. Нашите ще започват с образование, със здравеопазване. Ние не сатанизираме никого. В момента Пеевски има най-стратегическия пиар, атакува Радев и е първа новина всяка вечер. Ние искаме да рекламираме с това, което показваме. Който иска да е с нас, е наш партньор. ГЕРБ може и иска да управлява добре в името на хората. Но ако не го направят, ще отидем на следващи избори", каза още Бойко Борисов.

 

Водещи

Най-четени