Сидеров обвини Борисов в лъжа 17.05 | 12:49

"Борисов съобщи няколко лъжи тука на тези плочки. Единият блъф е, че "Атака" има договаряне"

От Христина Рафаилова

Първият въпрос, който лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще постави пред президента Росен Плевнелиев, ще бъде за проблемите на българските превозвачи в Турция.

Сидеров ще настоява Плевнелиев да поиска обяснение от посланика на южната ни съседка, за да обясни защо страната му не решава спогодбите.

Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров, преди да се срещне с президента Росен Плевнелиев. "Атака" са четвъртата политическа сила, с която президентът се среща. Преди това той води разговори с ГЕРБ, БСП и ДПС.

21 май е хубав християнски празник – Св. Константин и Елена, и е най-близката дата, не трябва да се бави. Има много неща за решаване, така че всяко бавене е пагубно.

"ГЕРБ са силно тренирани да разговарят, да подкупват, да привличат депутати от други групи. Бойко Борисов съобщи няколко лъжи тука, на тези плочки. Единият блъф е, че "Атака" има договаряне – това е абсолютна лъжа на Борисов", категоричен бе Сидеров.

"Това бе реакция на уплашен човек, защото предстои да излизат разкрития за неговото управление, които могат да донесат раиран костюм на него", смята Сидеров.

"Той сам си ги определи като блъфчета, като малко дете се радва на простотиите си, но и като малко дете сърдито тропа с краче и иска касиране на изборите, защото не му стана играта", продължи още лидерът на "Атака".

Според Сидеров българският народ е показал на Борисов, че плановете не излизат.

"Не са водени разговори, държа на открити разговори, в НС, с медийно присъствие, с прозрачност, за да става ясно кой за какво се бори, кой какво иска и какво не иска. Аз досега не съм чул кой какво иска ясно."

"Досега обсъждаме само имена, силуети", заяви Сидеров.

"Няма да работим с ДПС, няма да се разбираме с ДПС. Разбират се ГЕРБ, разбират се НФСБ", категоричен бе Сидеров.

Най-четени