Скандалът с подслушването роди нова медийна звезда - една кола 29.03 | 19:13

Станишев описа специализиран автомобил на МВР, който се оказа съвсем обикновен Chrysler

От Кремена Бедерева

Скандалът, наречен от Сергей Станишев "Българският Уотъргейт", взе неочакван обрат. Лидерът на левицата описа специализиран автомобил за подслушване на МВР.

Оказа се, че този автомобил никак не е специализиран, а си е най-обикновена 15-годишна кола, собственост на жител на столичния кв. "Надежда".  

"Тогава направо паднахме да се смеем. 20 човека, цялата фирма - ето го сивия, същия сив Chrysler, който броди по София”, разказва Ивайло пред bTV.

Тази сутрин той пил кафе в центъра и когато стигнал до офиса бил сащисан, че в сайтовете публикуват читателски снимки на неговия ван, обявен за подслушвателна кола.

Ивайло обясни, че е паркирал и на ул. "Позитано" много пъти. А антените нямали абсолютно никаква функция, а били "за красота”.

"Ето го и багажника да видите подслушвателните уредби - една тъпа газова уредба и на дъщеря ми самурайския меч”, обяснява софиянецът. Ивайло вози в тази кола децата си и се притеснява за тях.

"Никога не съм бил член на партия, не съм работил в структурите на МВР и съм на светлинни години от тях. Занимавам се с индустриално разрушаване - най-вече заводи, стари постройки”, споделя собственикът на прочутата вече кола.

Водещи

Най-четени