Станишев не знаел за сигнала на Мая Манолова 17.05 | 08:08

По думите на Манолова тя не била длъжна да каже на лидера на партията какво смята да прави

От Елена Кирилова

Лидерът на БСП Сергей Станишев не е знаел за сигнала, подаден от Мая Манолова, обясни тя в ефира на bTV.

Според нея тя не е длъжна да казва на лидера на партията, че смята да подава сигнал за опит за подмяна на вота на изборите. Манолова твърди, че и при предишните избори е подавала редица сигнали за нарушения.

ГЕРБ вижда резултатите, но не може реално да осмисли случилото се. От партията се опитаха да се превърнат в партия-държава, а сега имат единствено шанса да станат нормална партия. Това заяви в ефира на bTV Мая Манолова от БСП.

Според нея ГЕРБ отказва да приеме ситуацията, в която е поставена и предлага абсурдни идеи.

По думите на Манолова е нямало как опитът за подмяна на вота да не бъде свързан по един или друг начин с хората, които са определили процедурата по обществена поръчка.

Според Мая Манолова резултатите от изборите няма как да бъдат оспорени.

След подаването на сигнала за 350-те хиляди фалшиви бюлетини, които бяха открити в Костинброд, тя е започнала да получава сигнали и за други изборни нарушения, за които не е предполагала.

По думите на Манолова Цветан Цветанов е бил наясно в изборния ден, че тя е подала единия от сигналите. Според нея информацията е изтекла от ДАНС. В момента се извършва проверка и тя е убедена, че благодарение на нея ще стане ясен точният канал на изтичане на информацията. По случая са работили трима до десет души, така че ще се разбере кой точно е изнесъл данните.

Водещи

Най-четени