Съпругата на Мирослав Найденов нападна Цветанов 29.04 | 17:49

"Не съм подала молба за развод, както това твърди един политик", заявява Нина Найденова

От Ивелина Георгиева

"Не съм подала молба за развод с д-р Мирослав Найденов, както това твърди един политик. Изявленията му не отговарят на истината. Това твърдение е извращение срещу мен и децата ми".

Това посочва в писмо до медиите съпругата на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, д-р Нина Найденова.

"Освен това, не съм водила разговори с български журналисти по темата. Моля българските медии и политици да оставят мен и децата ми и да не ме забъркват в компроматната война преди изборите. Това е посегателство върху личната свобода на мен и децата ми. Ако спекулациите продължат в същата посока, ще потърся правата си пред компетентните органи", съобщава Найденова, цитирана от bTV.

Повод за острата реакция на съпругата на Найденов е изказването на Цветан Цветанов и тиражираната в медиите новина, след скандалните записи със СРС-та между ексземеделския министър, бившия градски прокурор Николай Кокинов и експремиера Бойко Борисов, че Найденов си има любовница, а жена му е научила и подала молба за развод.

От скандалните записи излиза, че 25-годишната Кристина, която е пиарка в земеделското министерство, е дамата на сърцето на Найденов.

Цветан Цветанов посочи, че за да го успокои, след искането за развод бил поканил аграрния министър на рождения си ден на 8 април.

Миналата година се оказа, че въпросната Кристина е получила 150 000 лева за изработка на фейсбук страница на програмата, акаунт в туитър и писането на положителни мнения за селските региони под статии в новинарски сайтове.

Водещи

Най-четени