Галена е броила близо 1 милион лева за новия си албум „ХХ” 14.07 | 15:15

Най-голямата звезда на фолка втрещи бранша с ефектните си видеоклипове, които бяха пуснати едновременно и са 9 на брой.

От iNews.bg

Галена е броила близо 1 милион лева за новия си албум "ХХ”, с който отбелязва 20-годишното си присъствие на сцената, писа "Уикенд”. Мащабът, с който работи изпълнителката, е сравним само с този на западните знаменитости.

Най-голямата звезда на фолка втрещи бранша с ефектните си видеоклипове, които бяха пуснати едновременно и са 9 на брой. Всички те са достатъчно зрелищни и скъпи, а най-високобюджетния от тях надхвърля 150 000 лева. Само за клиповете са пръснати над 800 000 лева, отделно луди пари са давани за екстравагантните тоалети, както и за авторските права на музиката към парчетата. Така сумата удря 1 милион лева и е възможно да я надхвърля, смятат хората от бранша.

Парите не са никакъв проблем за Галена, чийто съпруг Галин управлява захарната компания "Ден и нощ”, която произвежда вафлите "Боревец” и още над 20 вида сладкиши, които се изнасят за цял свят. Само миналата година компанията доближава 80 милиона лева оборот, а печалбата е над 10 милиона, установи "Уикенд”.

Галена твърди, че финансира сама кариерата си, а не ползва парите на мъжа си. Певицата има поне 13 участия в месеца, а хонорара й е закован на 15 000 лева= Освен това получава сериозни хонорари от рекламодатели, така че е възможно да се е справила и без помощта на съпруга си. Певицата никога не е жалила средства, за да може клиповете й да са най-ефектните не само в чалгата, но и в музиката у нас.

Водещи

Най-четени