Започва европейското турне на Бритни Спиърс 17.09 | 16:45

Русия е първата спирка от европейската част на „Femme Fatale“

От Олга Андреева

Бритни Спиърс постави началото на европейското си турне "Femme Fatale" с ексклузивно парти в Лондон, съобщи Female First.

Изпълнителката на "Criminal" се появи с гаджето си, Джейсън Травик, с когото отпразнуваха заедно старта на турнето. То започва в Санкт Петербург, Русия, на 22 септември и приключва на 9 ноември в Лисабон, Португалия.

През юли в САЩ Бритни постави началото на първото си турне след 2009 г. В Европа тя ще пее както следва: на 24 септември в Москва, на 27 септември в Киев, Украйна, на 3 октомври - в Цюрих, Швейцария, на 5 октомври – в Амневил, Франция, на 6 октомври - в Париж, на 10 октомври - в Хернинг, Дания и на 21 октомври – отново във Франция на Montpellier Arena.

29-годишната певица пристигна в британската столица по-рано тази седмица и сподели, че Лондон винаги е носел специално очарование за нея."Толкова съм развълнувана, че минавам през Лондон преди да стартирам европейското си турне. Обичам Лондон, като втори роден град ми е".

Именно по улиците на британската столица ще бъде заснет и клипът на Бритни към песента ѝ "Criminal".

След издаването на дебютния си албум "Baby One More Time", през 1999 г., Бритни Спиърс се утвърди като поп икона. Певицата създаде не е един и два хита през последните десет години, сред които "Oops I Did It Again", "Toxic” и "Womanizer”.

Най-четени