Как си почиват звездите? 15.04 | 13:44

Няколко холивудски начина да се справите със стреса

От Елена Кирилова

През последните години все повече холивудски звезди разкриват начините, по които се отърсват от стреса и налагат нови тенденции дори в тази област.

Колкото и да е странно, от бляскавия холивудски свят можете да научите много за здравословния начин на живот. 

От друга страна, голяма част от звездите, се наемат с това да предадат на почитателите си своя добър пример, свързан с грижата за здравето.

Независимо какъв начин ще изберете, важното е да откриете свой начин да си почивате.

Ако все пак сте любопитни за методите, които използват известните, Huffington Post ни предлага да надникнем зад завесата.

Дейвид Линч

Дейвид Линч е не просто филмов режисьор, но и истински гуру на трансценденталната медитация.

Според него това е неговият начин да се разтовари от травматичния стрес и чувството за тревожност и напрежение. По този начин Линч лекува и депресията, тъгата, гнева и тъгата. По думите на режисьора медитацията му дава истинска защита срещу негативната енергия.

190381

Мишел Обама

"Тренировките са наистина важни за мен - те имат терапевтична сила”, твърди първата дама на САЩ. В миговете, в които се чувства под напрежение Мишел Обама предпочита да вземе музикалния си плейър и да отиде на фитнес. Ако времето е хубаво, тя кара колело на езерото Мичиган заедно с децата си.

47e75b87-71b0-c08c-6451-2ea0f7d204fc

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли споделя, че й е изключително трудно да открие време за разтоварване, тъй като в дома й е истински хаос. Въпреки това половинката на Брад Пит се опитва да открие покой в малките неща, които й носят радост. Най-често тя медитира на пода, докато децата й оцветяват, но признава, че обича да скача на батут.

452116

Гуинет Полтроу

Преди време актрисата се нае да покаже по телевизията упражненията за дишане, които прави. Въпреки това звездата признава, че никога не се е справила добре със стреса. Като цяло Гуинет Полтроу е любителка на медитацията.

752469

Голди Хоун

Според Голди Хоун стресът влияе на начина, по който гледаме на нещата и се загнездва в човешкото съзнание. Ето защо според нея най-голямата защита срещу стрес е способността на хората да променят създанието си и своето мислене.

9d386758-6c50-ef15-0a78-cc907ebf4d87

Брад Пит

Брад Пит е превърнал едно от хобитата си в начин за абсолютно разтоварване от стреса. Години след като се е отказал от архитектурата, актьорът се завръща към предишната си страст. Въпреки че не говори за професионално занимание, Пит признава, че често излиза в двора на къщата си и мисли как би я реконструирал. По думите му това е нещо като кръстословица за него.

306344

Водещи

Най-четени