Ловци на митове: Чудотворни диети и упражнения няма! 24.11 | 14:55

Онлайн игра ни учи как да сме здрави и във форма

От Красимира Хаджииванова

Повечето от нас знаят, че когато опре до спорт, диети и въобще – здравословен начин на живот, мненията са толкова, колкото са и хората по света. 

Веднъж решили (а това често става спонтанно, впечатлени от резултатите на някой близък или приятел) да се вкараме във форма, започва и чуденето как точно да стане това.

Дали да минем на ябълки за 10 дни и да тичаме на стадиона по 10 километра, или да правим Дюкан, или пък по 500 коремни преси на ден и по три филийки хляб? 

А да правим ли стречинг преди тренировката, или пък след нея? 

Медът няма холестерол, значи от него можем да ядем колкото си искаме! 

И най-вече – за 2 месеца трябва да свалим 15 килограма! 

Много често това се върти в главата на хора, които не са се занимавали професионално със спорт и здравословно хранене и точно затова те стават жертва на красиво звучащи, но съмнителни митове по тези два важни въпроса. 

Но ето че лутането и чуденето коя магическа диета или упражнение да изберем приключи! Защото FitWell.bg отвърна на общоприетите схващания с аргументиран и професионален отговор. 

В играта "Ловци на митове” ще разберете всичко необходимо, така че да изградите собствен, качествен и здравословен режим на хранене и спорт. Всеки ден екипът на сайта ще задава по една тема за размисъл и коментари, а вие ще можете да споделяте знанията и мнението си на стената на сайта във Facebook.

Освен че ще научавате по нещо ново или пък ще затвърждавате знанията си, може и да спечелите карта за фитнес, за сауна или пък all-inclusive уикенд за двама в български курорт. 

Тоест, всичко, което остава да направите, е да следвате темата на деня, да споделите своите виждания по въпроса и да стискате палци вие да сте печелившият на другия ден!

Пожелаваме ви успех – не само в играта, но и в изграждането на правилен и постоянен режим на хранене и тренировки. "Ловци на митове" ще ви помогне и в двете :)

Водещи

Най-четени