Панталоните ви стягат след празниците? Има решение! 04.01 | 16:10

Как най-бързо и лесно да се отървете от излишните килца

От Гергана Златкова

На света почти няма човек, който да може да се похвали, че е успял да устои на всички вкусотии, които ни се предлагат по коледните и новогодишните празници. И не са малко хората, които след края на тържествата горчиво съжаляват за погълнатата храна и им се иска да не бяха сядали на маса изобщо.

Признаците, че сте попрекалили с хапването не са никак трудни за разпознаване. Ако се чувствате подути, когато се гледате в обледалото ви се струва, че сте понаедрели, дрехите са ви леко тесни (и осъзнавате, че това не е от прането), не е никак лошо да се позамислите как да влезете отново във форма.

Защото, освен че влияе негативно на самочувствието и настроението, качването на излишни килограми и токсини може сериозно да навреди и на здравето ви. Пречи на работата, чувствате се непрекъснато изморени и нямате енергия.

Замислялили сте се, че една чаша вода с лимон преди ядене е прекрасно средство да убиете поне малко апетита си. А свойствата на пречистващата супа от праз лук са уникални и точно за настоящия момент. За да свалите излишните килограми, натрупани по празниците по лесен и приятен начин, вижте няколко рецепти, които са подготвили за вас Jenite.bg.

Водещи

Най-четени