За лудостта на любовта и всичко, което ще направим за нея 26.06 | 20:48

Никола Баро разказва в новата си книга „Жената на моя живот“

От Лазар Тодоров

Новият роман на Никола Баро "Жената на моя живот" (издателство "Ентусиаст"), писателя-майстор на "любовния специалитет", който става световно известен с книгата си "Една женска усмивка", вече е на пазара.

Действието на новия му роман се развива в Париж. Там през великолепни естетически гледки и неповторимия бохемски дух на града, авторът ни среща с романтичния книжар Антоан. С искрящ хумор Баро завърта Колелото на съдбата и хвърля героя си да търси жената на живота му. Уловката е, че има само 24 часа и десет възможности да я открие. Героят се втурва в една луда надпревара с времето да я търси, като включва всичките си приятели и използва с всички възможни средства.

Историята в "Жената на моя живот" е една философска и сюрреалистична притча за лудостта на любовта. Романът е шедьовър на езиковия изказ, на емоционалните моменти и очарователните персонажи. Героите са истински, сякаш всеки момент ще ги срещнем на ъгъла.

Новият роман на Никола Баро ни дава възможност да се срещнем още веднъж с изкуството на писателя.

За Никола Баро

Никола Баро е роден през 1980 г. в Париж. Следва Романска филология и История в Сорбоната. Работи в книжарница на Левия бряг на Сена. Автор е на бестселърите "Една женска усмивка”, "Ще ме намериш на край света” и "Една вечер в Париж”, пожънали огромен успех, както в Германия, така и в Италия и България.

962478

Водещи

Най-четени