"Злите мъртви" е толкова брутален, че не може да излезе по кината 29.01 | 18:32

Най-грубите сцени от римейка на хорър класиката ще бъдат изрязани

От Александър Бакалов

Феновете имаха доста резерви относно римейка на "Злите мъртви", но дебютиращият в киното режисьор Фейд Алварез видимо се е раздал. Плакатът твърди, че става дума за "най-ужасяващия филм, който някога ще гледате" и това явно не е празна реклама, защото рейтинг комисията в САЩ е приковала лентата с NC-17 (бел. ред. Подходящо само за възрастни).

Казано с други думи, законът не позволява на "Злите мъртви" да излезе по кината и ако остане в този си вид, трябва да бъде издаден директно на DVD/Blu-Ray. За да се сдобие с малко по-приемливия R рейтинг, филмът на Алварез ще трябва да бъде сериозно орязан.

Запознати твърдят, че последните двадесетина минути от лентата буквално се давят в кръв (има съмнения, че това е най-голямото количество изкуствена кръв, изразходвана в киното изобщо), а зрителите ще станат свидетели на осакатявания, изтезания на животни и кърваво изнасилване.

Алварез видимо не е притеснен от този развой на събитията и казва в Twitter, че всъщност е адски щастлив, задето е успял да шокира рейтинг комисията. Тези, които искат да видят "Злите мъртви" в нецензурирания му вид обаче явно ще трябва да го гледат в домашни условия.

Крайно грубия трейлър можете да гледате тук, (ако имате здрави стомаси).

Водещи

Най-четени