10 страхотни снимки от "Хобит: Неочаквано пътешествие" 03.07 | 18:14

Иън Макелан обещава размазващо ново посещение на Средната земя

От Ивайло Коралски

MGM разпространи убийствени снимки от предстоящия епос на Питър Джаксън "Хобит: Неочаквано пътешествие".

Лентата, базирана на едноименния роман на Джон Роналд Руел Толкин, се явява предистория на "Властелинът на пръстените" и може би най-очакваната кино продукция в рамките на календарната 2012 година.

"Във филма искаме да видим персонажи, които са малко по-състоятелни, отколкото в книгата. От друга страна всичко което правим (за филма) е взето от Толкин, независимо дали става въпрос за оригиналната книга или друга история", споделя режисьорът Питър Джаксън.

Една от звездите на продукцията Иън Макелан смята, че предисторията, която ще бъде заснета в две части ще даде шанс на по-младите зрители да се потопят в Средната земя и на голям екран за първи път.

"Много хора дори не са били родени, когато заснехме "Властелинът на пръстените" и са го гледали единствено на DVD. С "Хобит" те ще могат да видят Средната земя за първи път на голям екран и ви гарантирам, че всички просто ще бъдат размазани от това, което им подготвяме", споделя той.

В главните роли на изключително мащабната продукция ще видим Кейт Бланшет, Орландо Блум, Били Конъли, Хюго Уийвинг, Кристофър Лий, Илайджа Уд, Мартин Фрийман, Иън Макелан, Анди Серкис, Ричард Армитаж, Джеймс Несбит, Ейдън Търнър, Робърт Казински, Стивън Хънтър и др.

Ще пътуваме отново в приказните граници на Средната земя на 14 декември тази година.

Страхотните снимки можете да разгледате тук.