Cypress Hill се завръщат на Elevation 15.05 | 10:08

Второто ново име в програмата на фестивала е Шон Пол

От Елена Кирилова

Cypress Hill и Шон Пол са новите две имена, които тазгодишното издание на музикалния фестивал Elevation прибавя към програмата си, съобщават организаторите.

Хип-хоп ветераните Cypress Hill трябваше да видим още миналата година, но не успяхме тъй като вятърът осуети плановете на всички за втория фестивален ден. Ето защо рапърите се завръщат победоносно, за да дадат на българската публика, това, което преди повече от 12 месеца й обещаха - солидна доза хип-хоп, примесен с рок.

За първи път на българска сцена ще видим и Шон Пол, който ще излезе пред феновете си с нова визия и страст, за да представи новия си албум. Името на певеца се свързва с парчетата "Temperature”, "We Be Burnin’” и "Get Busy”.

Шон Пол може да се похвали и със звездната си колаборация с Бионсе, благодарение на което се появи хитът "Baby Boy”. Ако трябва да говорим с цифри, певецът е продал над 10 млн. албума в цял свят, ето защо е смятан за един от най-продуктивните и успели поп изпълнители на своето поколение.

Cypress Hill и Шон Пол се присъединяват към вече обявените имена на фестивала. Тази година на Elevation Music Festival ще видим Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ set), Nneka, Kosheen, Chambao, Walk Of The Earth и Parov Stelar Band.

Водещи

Най-четени