Gravity Co. ще свирят на Sziget в Унгария 27.07 | 16:07

Ще се представят на една сцена с рок, поп, пънк, алтърнатив, хип-хоп и реге музиканти от Европа

От Олга Андреева

След като стана ясно, че на музикалния фестивал Sziget ще пее иконата на американската поп музика Принс, сега организаторите обявяват, че на феста ще има и българско участие.

Gravity Co. ще бъдат натоварени да представи българската музикална сцена пред хилядите фенове на Sziget, който ще се проведе между 8 и 15 август на остров Обудай.

Една от най-иновативните и успешни електро-поп групи в България ще се качи на Europe Stage на 12 август (петък) от 15.50 часа.

В продължение на близо двучасов концерт феновете ще могат да чуят най-хитовите песни на Gravity Cо. и съвсем нови парчета, които ще бъдат включени в предстоящия четвърти студиен албум на бандата.

Gravity Co. ще се включат на Sziget 2011 непосредствено след края на лятното им турне "The Electric Tour".

"Участието ни в едни от най-мащабните музикални фестивали, е страхотна възможност да свирим пред хиляди фенове от цяла Европа. След успеха на "The Electric Tour" сме вдъхновени и нетърпеливи да се качим на Europe Stage.

Представянето ни на Sziget ще е сред най-важните ни професионални изяви за 2011 г. и ще дадем всичко от себе си да направим запомнящо се изпълнение”, коментираха от Gravity Co. по повод участието си на унгарския фест.

На Europe Stage Gravity Co. ще свирят в компанията на рок, поп, пънк, алтърнатив, хип-хоп и реге музиканти от цяла Европа - The Gentlemen's Agreement, Söhne Mannheims, Triggerfinger, Go Back To The Zoo, KILLO KILLO Banda, Great Imitation.

Фестивалът Sziget се провежда всяка година в средата на август на остров Обудай, разположен сред водите на Дунав, съвсем близо до Будапеща. През последните 19 години той се е наложил като едно от най-мащабните културни събития в Европа.

Водещи

Най-четени